Fritidsinteresser

Startside
Lidt om mig selv
Fritidsinteresser
Lidt om Herlev
Tillidshverv
Forskellige links
Min adresse m.m.

 Søger du efter

  noget ?  Prøv...

 

Sidst opdateret den 08-04-2015

Her er lidt om hvad jeg laver i min fritid

POLITIK:

Jeg startede om aktiv i DSU i 1979, og har siden været aktiv hos Socialdemokraterne i Herlev, enten i bestyrelsen eller i kommunalbestyrelsen.

Allerede da jeg startede som maskinarbejderlærling blev jeg involveret i fagligt og politisk arbejde. Det faglige og politiske arbejde har altid interesseret mig, men hen af vejen må man vælge hvor man vil lægge sin arbejdskraft, og for mig blev det på det lokalpolitiske plan.

Først som aktiv i DSU, senere som formand for Socialdemokratiet i Herlev, viceborgmester i Herlev Kommune i perioden 1995-2001, og formand for Social- og Sundhedsudvalget i perioden 2002-2005. Fra 2006 -2009 var jeg medlem af Teknik- og Miljøudvalget. Fra 1. december 2011 igen som viceborgmester.

Det kommunalpolitiske arbejde er utroligt spændende, specielt fordi man som aktiv indenfor kommunalpolitik kan få en kæmpe berøringsflade, når man i det daglige bevæger sig rundt i det lokalsamfund hvor man er valgt.

Ved kommunalvalget i november 2013 blev jeg genvalgt til min 6. periode i kommunalbestyrelsen i Herlev, hvor jeg bl.a. har følgende tillidshverv.

 

SPORT

Tidligere var det mest passiv interesse for sport, hvor jeg bl.a. følger med i FC København's kampe og motorløb, men jeg løber også 2-3 gange ugentligt, når det passer ind i kalenderen.

 

MUSIK

Når jeg får lidt mere tid tilovers, kan jeg godt lide at høre god musik. Mine favoritter er Jean Michel Jarre & Mike Oldfield, men ellers er jeg meget alsidig og hører musik fra A-Z (Alberte - ZZ Top).